‘Van Gogh’s favoriete zonnebloem’ gaat Europa in

  Sunrich – Van Goghs’ favorite, het keurmerk van Takii en het Van Gogh Museum, gaat ook in Europa worden gepromoot. Voor deze campagne is samenwerking gezocht met bloemengroothandel FleuraMetz.

  Als grote liefhebber van de natuur was de zonnebloem met haar majestueuze hart en zomergele bloemblaadjes een inspiratiebron voor Vincent van Gogh. Dit was in 2015 de reden dat Takii en het Van Gogh Museum het keurmerk ‘Sunrich – Van Gogh’s Favorite’ in het leven geroepen hebben. Geselecteerde zonnebloemkwekers uit Nederland mogen het keurmerk ‘Sunrich – Van Gogh’s Favorite’ voeren van veredelaar Takii.

  Na de pilot vorig jaar zullen zonnebloemen onder dit merk als totaalconcept Europa ingaan. Hiervoor is samenwerking gezocht met bloemengroothandel FleuraMetz. Europese groothandels en bloemisten kunnen dit seizoen via selectieve distributiekanalen beschikken over ‘Sunrich – van Gogh’s Favorite’. Naast hoofdpartner FleuraMetz wordt het initiatief ook ondersteund door Bloemengroothandel Bab Star in Nederland en Hamifleurs in Italië.

  Assortiment

  Het assortiment bestaat uit ‘Sunrich Orange’, die een lang vaasleven heeft en bloeit zonder stuifmeel, ‘Limoncello’, ‘Provence’ en de dubbelbloemige ‘Sun King’ zijn aanvullend op het vaste ‘Sunrich – Van Gogh’s Favorite’-assortiment. Nieuw is dat de zonnebloemen komend seizoen wordt verkocht in speciaal cadeaupapier.

  Bron en foto: Pull Position

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties