Groeigeschenk biedt groene en bloeiende relatiegeschenken

Groeigeschenk is een nieuwe specialist in groene, bloeiende en duurzame relatiegeschenken. Het bedrijf is ontstaan uit Geefeenboompje.nl, dat boompjes aanbiedt als cadeau voor consumenten.

Al duizenden jaren is het een traditie om een boom te planten en op die manier nieuw leven te vieren. Door een boompje te geven met een verhaal, geef je een cadeau dat meegroeit. Daarnaast maakt het de wereld groener. Dat laatste bracht Remko Slokkers van Geefeenboompje.nl op het idee om een tak op te zetten voor de zakelijke markt.
Groeigeschenk biedt geschenken die een steentje bijdragen aan een groene en duurzame wereld. Behalve boompjes gaat het ook om planten, zaden, bollen, bloemen en groeipapier.

Duurzaam ondernemen
Groeigeschenk speelt in op de trend van duurzaamheid. Met het juiste duurzame relatiegeschenk laat een bedrijf zien dat duurzaamheid hoog in het vaandel staat en het benadrukt de maatschappelijke betrokken- en verantwoordelijkheid. Ieder product van Groeigeschenk kan groeien en bloeien. De focus ligt op duurzaamheid: het geschenk moet lang mee kunnen, origineel en groen zijn.
De verpakking kan gepersonaliseerd worden. Zo kan het logo en een persoonlijke boodschap aan de verpakking worden toegevoegd. Het is ook mogelijk om een volledig eigen design aan te leveren.

Bron en foto: Groeigeschenk

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties