Hans Zijlstra demonstreert op Flower Expo Polen

Van 5 tot en met 7 september vindt de vierde editie van Flower Expo Polen plaats. Ook dit jaar valt de vakbeurs samen met de internationale tentoonstelling Green is Life. Naast de vele Poolse bloemisten, studenten en opleidingen is de Groningse bloemstylist Hans Zijlstra te gast.

Flower Expo Polen trekt professionals uit de sectoren snijbloemen, potplanten en tuinieren aan en sluit met een consumentendag ook aan bij de vraag om de markt meer te stimuleren. De Poolse bloemen- en plantenmarkt ontwikkelt zich dynamisch. De import van Nederlandse bloemen en potplanten in Polen neemt jaarlijks met meer dan 15 procent toe.  Vanwege de gunstige geopolitieke ligging is Polen ook een ideale plek voor zakelijke activiteiten gericht op nabijgelegen landen, zoals de Baltische staten,  Tsjechië, Slowaijke en Hongarije. In 2020 vindt het Europees Kampioenschap Bloemsierkunst plaats in Polen en in 2024 de World Horticultural Exhibition.

Op de komende editie van Flower Expo Polen staan veel bedrijven uit de bloemenindustrie, er is veel bloemsierkunst te bewonderen en er zijn demonstraties (onder andere van Hans Zijlstra) en seminars.

Bron en foto’s: Flower Expo Polen

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties