Bloem en Blad Bloemen en planten Hilverda De Boer krijgt podium op Keukenhof

Hilverda De Boer krijgt podium op Keukenhof

0

Handelsbedrijf Hilverda De Boer is van 1 t/m 19 mei present in het Oranje Nassau Paviljoen op Keukenhof. Meer dan 40 van hun zogenoemde Supreme Selections-kwekers en enkele andere voorkeursleveranciers zorgen daar voor een breed sortiment bloemen.

Lex Beeloo van de Aalsmeerse exporteur Hilverda De Boer informeerde bij Keukenhof naar de mogelijkheid om in Keukenhof bloemen te presenteren. Parkmanager Henk de Mooij reageerde daar direct positief op. In de zogeheten Andy Warhol-hoek (het jaarthema is Flower Power) is ruimte gemaakt om drie weken een breed sortiment bloemen te laten zien. Het team van Heleen Valstar maakt van deze producten kleurrijke arrangementen in de bekende Warhol-kleuren rood, hardroze, paars, geel en wit.

Supreme Selections bestaat ruim 10 jaar

De bloemen zijn de Supreme Selections van Hilverda De Boer. Het handelsbedrijf voert deze direct-van-de-kweker-lijn al ruim 10 jaar. Inmiddels bevat die lijn 665 variëteiten. Een breed Hollands sortiment: van Rozen tot Bouvardia en van Viburnum tot Celosia. De samenwerking tussen telers, handelaar en Keukenhof zet de Nederlandse sierteeltsector volgens Hilverda De Boer nóg kleurrijker op de kaart

Hans Neefjes
Hoofdredacteur Hans Neefjes is sinds december 1999 werkzaam bij het Vakblad voor de Bloemisterij.

Reageer op dit artikel

avatar