HilverdaKooij biedt Floral Jam en blik op nieuwste soorten

  Tijdens de Flowers Trials op donderdag 14 juni nodigt HilverdaKooij bloemisten uit voor een rondleiding langs de nieuwste variëteiten. Bovendien staan er verschillende jamsessies met bloemen en planten op het programma.

  Tijdens deze zogeheten ‘Floral Jams’ daagt Pim van den Akker studenten en bloemisten uit om met een scala aan producten aan de slag te gaan. De sessies zijn vanaf 17.00 uur en starten met studenten van drie verschillende Bloem&Design-opleidingen. Daarna gaan zes floral designers jammen met het complete assortiment bloemen en planten van HilverdaKooij. Deelnemers zijn onder andere Inge Quint, Dennis Lanzaat, Evelien van de Sande en Kristel van Dijk.

  Nieuwe soorten
  Vanaf 16.00 uur zijn de rondleidingen in de kassen van de veredelaar. Bloemisten kunnen daar zien welke nieuwe soorten er in ontwikkeling zijn. Marika de Koning, Marketing & Communicatie manager bij HilverdaKooij: ‘We willen graag in gesprek met bloemisten. Wat is voor hen belangrijk? Wat zouden zij graag zien qua producten? En waar gaat hun hart sneller van kloppen? Dat horen we graag!’

  Aanmelden kan via de eventpage of door een mail te sturen aan roos@flowerfactor.nl.

  Bron en foto: Flower Factor

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties