Horeca verrast met kleurrijke kalanchoës

Horecaondernemers in Nederland zetten maandag de puntjes op de i voor komende woensdag: het moment dat ze weer gasten buiten mogen verwelkomen. Kwekers- en veredelaarscollectief Always Kalanchoë fleurt de terrassen op met bloeiende plantjes.

Kwekers- en veredelaarscollectief Always Kalanchoë maken maandag 26 april een ronde langs strandtenten en terrassen in diverse steden en dorpen. Ze bieden spontaan kleurrijke vetplanten aan om terrastafels extra fleur te geven. Paul Ras, woordvoerder van Always Kalanchoë: ‘We zijn ontzettend blij dat de horeca na zo’n lange tijd buiten weer opengaat. Het is voor onze kwekers een mooie gelegenheid hun lokale ondernemers te helpen. Kalanchoës, ook wel woestijnrozen genoemd, zijn bij uitstek geschikt om het terras op te vrolijken en doordat ze water opslaan in hun blad, bloeien ze moeiteloos de hele zomer door.’

Ondernemers verrast

In onder meer Alkmaar, Den Haag, Delft, Middelburg, Schagen, Heerhugowaard, Hoek van Holland en het Westland zijn talloze horecaondernemers verrast met de kleurrijke terrasplanten.

Bron en foto’s: Always Kalanchoë

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties