HydrangeaWorld presenteert assortimentswaaier snijhortensia’s

Om de handel een goed overzicht te tonen van het beschikbare assortiment en de aanwezige kleuren stelt de promotiecommissie snijhortensia een kleurenwaaier beschikbaar van snijhortensia’s.

In deze internationale, gebruiksvriendelijke tool voor koper, klant en eindgebruiker staan ruim 80 variëteiten, zowel vers, classic als de specials, op kleur gesorteerd. Tevens zijn de beschikbaarheid per soort, de belangrijkste verzorgingstips en inspiratie in de waaier opgenomen.

Met de nieuwe assortimentswaaier speelt de promotiecommissie in op een behoefte die bij veel kopers leeft. Er zijn inmiddels bijna 10.0000 waaiers aangevraagd door ruim 30 groothandelaren en verschillende veilinglocaties. Zij zorgen voor verdere verspreiding onder bloemisten in Europa. Er is geprobeerd een goede afspiegeling van het jaarrond aanbod op de Nederlandse marktplaatsen te presenteren. Daarbij is gekeken naar aantallen, beschikbaarheid, hoeveelheid producenten en toekomstperspectief. Deze keuze is tot stand gekomen in samenwerking met Royal FloraHolland. De waaier kan besteld worden door een mailtje te sturen naar info@hydrangeaworld.com.

Promotieactiviteiten handel en consument

Verder staat een aantal internationale activiteiten op de planning om de snijhortensia bij bloemisten onder de aandacht te brengen. Dit jaar wordt het gebruik van de lange stelen van de bloemen in het bloemwerk benadrukt en ook de toepassing van de bloem voor verschillende events, zoals huwelijken.

Met het trouwseizoen in het vooruitzicht wordt op consumentenbruidsplatforms in Nederland en het Verenigd Koninkrijk snijhortensia gepromoot als dé stijlvolle bruidsbloem.

Bron en foto’s: HydrangeaWorld

 

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties