Interieurbloggers gaan bloeichallenge met Hydrangea aan

  Een aantal interieurbloggers gaat op verzoek van kwekers de zeer lange bloeiperiode van Magical kamerhortensia’s testen. In de vorm van een challenge gaan onder meer bloggers Draad & Spijker, Interiortwin en Styled by Sabine hun ervaringen delen.

  Gedurende de bloeiperiode krijgen hun volgers regelmatig updates. Sandra van der Knaap, marketingmanager van Magical: ‘Vorig jaar zijn we gestart met de bloeichallenge. De reacties van consumenten waren overweldigend en ook tuincentra en bloemisten zijn zeer enthousiast. Het is daarom niet meer dan logisch om onze actie voort te zetten. We hebben dit jaar gekozen voor interieurbloggers met ieder een eigen stijl. Daardoor laten we zien dat Magical kamerhortensia’s in elk interieur tot hun recht komen.’ De bloeichallenge loopt vanaf half april.

  Sandra van der Knaap, marketingmanager van Magical kamerhortensia.

  Extra lang

  Blogger Sanne van Draad & Spijker doet ook mee aan de bloeichallenge (fotocredit: Draad & Spijker).

  Hoewel de Magical kamerhortensia’s een 150 dagen bloeigarantie hebben, is een bloeiperiode van 200 dagen ook goed haalbaar. Van der Knaap: ‘Deze hortensia’s zijn bijzonder sterk en de belangrijkste voorwaarden voor succes zijn een lichte standplaats en regelmatig water geven.’ Een andere eigenschap van de Magical-planten is het kleurenspel. De bloemen veranderen twee tot drie keer van kleur. Van blauw of roze naar lichtgroen en donkergroen. Om consumentenaankopen te bevorderen zullen de kamerhortensia’s in april en mei veelvuldig te zien zijn in het tv-programma Robs Grote Tuinverbouwing op SBS6.

  Bron en foto: MagicalColoursYour Home.com

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties