‘Internationale Vrouwendag bij uitstek een bloemengeefmoment’

  Verschillende bedrijven en organisaties binnen de branche promoten het bloemengeefmoment op Internationale Vrouwendag, 8 maart. FleuraMetz heeft een gratis poster weg en de Anthuriumkwekers promoten hun hartvormige bloemen.

  Volgens FleuraMetz krijgen vrouwen lang niet altijd de waardering die ze verdienen. ‘Juist op 8 maart biedt Internationale Vrouwendag hét excuus om de favoriete sterke vrouw een hart onder de riem te steken. Met de juiste bloemen, planten en accessoires heeft zo’n ogenschijnlijk klein cadeautje een groots effect’, aldus de groothandel. ‘Bloemisten, arrangeurs en tuincentra kunnen dit moment aangrijpen om te laten zien wat ze in huis hebben. Ook zij zijn onderscheidend, kennen kwaliteit en weten wat ze waard zijn.’

  Speciaal voor Vrouwendag heeft het bedrijf een bloemenposter gemaakt die bloemisten gratis kunnen downloaden.

  Hartvormige Anthurium

  De Stichting Promotie Anthurium, waaraan de kwekers zijn aangesloten, promoot met name de hartvorm van de Anthurium voor 8 maart. ‘De Anthurium is een van de weinige bloemen met een hartvorm van nature en daarmee bij uitstek geschikt om in te zetten tijdens Internationale Vrouwendag.

  Bron: FleuraMetz en Stichting Promotie Anthurium | Foto: Stichting Promotie Anthurium