De Boomkwekerij John Janssen in dienst van SMK

  John Janssen in dienst van SMK

  0

  Na bijna drie jaar in het bedrijfsleven is John Janssen weer terug in een organisatie rond de sector. Hij is in dienst gekomen van SMK als projectleider plantaardige agroketens.

  „Het voelt als thuiskomen”, reageert Janssen op vakbeurs Openbare Ruimte, waar hij zich samen met Minke van Bentum presenteert als de nieuwe medewerkers van SMK. Janssen werkte sinds begin 2016 bij een wereldwijd opererend zachtfruitbedrijf. „Organisaties rond de sector trekken me toch meer.”

  Janssen was tot 2016 in dienst van belangenbehartigers: GLTO, NBvB, ZLTO, LTO-Vakgroep Bomen en Vaste Planten en Tree Centre Opheusden. Daar was hij al betrokken bij initiatieven voor duurzaam kweken, dus de stap naar SMK past hem goed.

  Bij SMK zal Janssen verder werken aan de ontwikkeling van de certificeringen van On the way to PlanetProof, Milieukeur en Groen Label Kas. Daarbij heeft hij hulp van Van Bentum die junior projectleider plantaardige agroketens is en bij SMK tevens communicatie doet.

  Foto: Arno Engels

  Arno Engels
  Arno Engels is sinds 2000 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij is opgegroeid in de sector en heeft op verschillende boomkwekerijen in binnen- en buitenland gewerkt.

  Reageer op dit artikel

  avatar