Jonge vrouw betaalt na 19 jaar alsnog voor rozen

Afgelopen week bezorgde een jonge vrouw de Haagse bloemist Ron van den Hoogenband een complete verrassing. Zij kwam na 19 jaar een bosje rozen betalen.

Omroep West maakt melding van dit bijzondere voorval. Bloemist Van den Hoogenband maakt momenteel moeilijke tijden door. Nieuwbouwplannen maken het voortbestaan van zijn winkel De Bloemendoos onzeker. Maar door de actie van de jonge klant kon hij zijn zorgen even vergeten.

De vrouw kwam na 19 jaar een bosje rozen betalen. ‘U heeft mij 19 jaar geleden, toen ik zes jaar oud was, een bosje rozen gegeven en gezegd dat ik ze moest komen betalen als ik 25 was. Nu ben ik 25 jaar, hoeveel krijgt u van me?’, dat zei ze. De bloemist was met stomheid geslagen. ,,Dan breekt je hart. In deze onzekere tijden had ik echt even zoiets bijzonders nodig. Hoe bijzonder is het dat ze dit zich na 19 jaar alsnog herinnert? Ge-wel-dig!’

Gevonden
Na enig speurwerk heeft de bloemist – die vergat haar naam te vragen – de vrouw gevonden. Ze wil graag nog eens afspreken, maar wel uit de publiciteit blijven.

Bron: Omroep West | Foto: INGImage