Joyce Brueren en Paul Jongerius geven demonstratie op Gardenista

De eerste bloemstylisten die demonstraties gaan verzorgen op Gardenista 2021 zijn bekend. Vrijdag 24 september komt Joyce Brueren naar landgoed Den Alerdinck in Laag Zuthem en een dag later is Paul Jongerius aan de beurt. Het evenement vindt plaats van 22 tot en met 26 september en heeft als thema Leef in het Groen.

Joyce Brueren is de winnares van de professionals van de eerste editie van Gardenista, in 2019. Joyce weet allerlei materialen te combineren tot verassende arrangementen. Ze zet de materialen naar haar hand en werkt duurzaam door zelfs gedroogde bloemen een tweede leven te geven.

Paul Jongerius heeft op de eerste editie met studenten van het Prinsentuin College uit Breda gezorgd voor een bloemrijke podiumaankleding. Paul is bloemdecorateur, maar heeft zijn sporen ook verdiend als interieurstylist. Door middel van bloemen en natuurlijke materialen zoals hout en mineralen, creëert hij krachtobjecten.

Wedstrijden

Naast deze bloemdemonstraties keert ook de competitie bloemschikken terug. De organisatie daagt professionals, studenten en amateurs die een verhaal kunnen vertellen met plantaardige en niet-plantaardige materialen uit om een arrangement te maken. De finalisten in elke categorie nemen het op zondag 26 september op het podium tegen elkaar op voor de eerste prijs.

Bron en foto’s: Gardenista

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties