(K)anjercampagne zet vrijwilligers in het zonnetje

VBW organiseert samen met Bloemenbureau Holland, de anjerkwekers en NL Doet (Oranje Fonds) een campagne om kanjers te belonen met het (K)anjerboeket. De campagne vindt plaats van 6 /m 23 maart.

Het Oranje Fonds is initiatiefnemer van NL Doet (15&16 maart) waarbij 200.000 kanjers zich inzetten bij diverse projecten. Via het Oranje Fonds krijgen al deze vrijwilligers een kortingsbon die recht geeft op 25% korting bij aankoop van een (K)anjerboeket bij een deelnemende bloemist. Het boeket is naar eigen inzicht samen te stellen en mag als hoofdbloem bestaan uit anjers.
Ook voor bestaande klanten valt er wat te winnen. Zij maken bij aankoop van een (K)anjerboeket kans op een wellness-arrangement ter waarde van €100 of een gratis boeket (betaald door VBW). De bloemist mag ze hiervoor een voucher geven waar een unieke actiecode op staat. De code kan online worden gecheckt op mooiwatbloemendoen.nl/kanjer.

Promotiepakket
VBW-leden die deelnemen ontvangen tegen inlevering van de VBW-waardecheque 1 gratis promotiepakket, bestaande uit A1-posters, boeketkaartjes, actievouchers en boeketstekers. Meer pakketten zijn te bestellen tegen betaling van €25 per pakket. Deelnemende winkels worden bovendien vermeld op mooiwatbloemendoen.nl/kanjer.

Media-aandacht
Tijdens de campagneweken zal er via de media van Mooiwatbloemendoen.nl en het Oranje Fonds landelijke aandacht zijn voor deze campagne. Mooiwatbloemendoen.nl verwijst hierbij rechtstreeks naar de deelnemende bloemisten.

Bron en foto: VBW

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties