Bloem en Blad Vakmanschap Kleinzoon verrast grootouders met ‘zelfgemaakt’ boeket

Kleinzoon verrast grootouders met ‘zelfgemaakt’ boeket

0

De zesjarige Jero heeft onlangs zijn grootouders verrast met een boeket, dat hij zelf samenstelde bij bloemist Sjerp Bloemsierkunst. Henk en Ger Schuyl uit Rotterdam ontvingen de fleurige verrassing omdat zij gekozen waren tot ‘oppasopa en –oma van het jaar. Deze verkiezing was georganiseerd door Fleurop.

‘We zijn compleet verrast’, laat opa Henk weten. ‘Totaal onverwacht stond mijn zesjarige kleinzoon onder aan de trap van onze portiekwoning met een prachtig boeket. Dat had hij, met een klein beetje hulp van Fleurop-bloemist Sjerp Bloemsierkunst, helemaal zelf gemaakt. Van rozen tot gerbera’s, zonnebloemen en een pauwenveer. Het boeket is net als Jero: op-en-top vrolijk. We passen altijd met ontzettend veel plezier op onze kleinkinderen.

Dochter Evelyne had haar ouders opgegeven voor de Fleurop-titel ‘Oppas opa en oma van het jaar’. Ze laat weten: ‘Fantastisch dat ze gewonnen hebben. Natuurlijk verdienen alle opa’s en oma’s het om in het zonnetje gezet te worden, maar die van ons misschien net een beetje meer. Al jaren staan ze dag en nacht voor ons klaar; ook in moeilijke tijden.’

In het kader van de herfstvakantie had Fleurop ouders en kleinkinderen opgeroepen om oppasopa’s en -oma’s in de bloemen te zetten. Via de Fleurop-website konden zij worden opgegeven voor de titel ‘Oppasopa en -oma van het jaar’.

Bron en foto’s: Fleurop

Reageer op dit artikel

avatar