‘1500 tot 2000 euro aan bloemen voor een wedding in Italië’

De Italiaanse consument heeft een beperkte kennis over bloemen. Echter, ‘fare bella figura’ ofwel een goed figuur willen slaan zit in het DNA van elke Italiaan. Een wedding moet dan ook perfect zijn en daar horen veel bloemen bij van goede kwaliteit. Van 14 tot en met 17 november vond de bruidsbeurs IO&TE plaats in Rome. Rosarioflowers maakte er promotie voor Avalanche+.

Rosario Parenti van het bedrijf Rosarioflowers – een floral designer gespecialiseerd in trouwerijen en events – was een van de deelnemers aan de beurs. De beurs wordt bezocht door personen in de leeftijd van 25 tot ongeveer 35 jaar met een gemiddeld inkomen. Volgens Rosario wordt er door de bezoekers van de beurs gemiddeld voor een wedding tussen de 1.500 tot 2.000 euro  aan bloemen uitgegeven.

 

Trends in de Italiaanse weddings zijn volgen Rosario country-chic, BoHo chic en ook nog shabby chic. Overigens is de gewone traditionele romantische wedding nog steeds erg gewild. De kleuren varieren van wit naar roze cipria, zalm en babyblauw.

Tijdens de beursdagen heeft Rosarioflowers promotie gemaakt voor Avalanche+ rozen. Dit was een initiatief van  Dümmen Orange/ Avalanche+  in samenwerking met  OZ Export, de bloemengroothandel in Rome Flora Olanda,  de beurs IO&TE en de uitgever van bruidsbladen White Magazine. Rosario: „Bij de bruiden is weinig bekend over de Avalanche+ roos. We kregen veel complimenten van de bezoekers, omdat de informatie over de Avalanche+ rozen en de bloemen als zeer nuttig werd ervaren. Zelf denk ik  dat kwaliteit altijd wordt terugbetaald en dit wordt ook door het publiek gezien.”

 

 

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties