Kort & Bondig Evenementen Siertelers gezocht voor Groen & Wonen Event

Siertelers gezocht voor Groen & Wonen Event

0

Oktober Woonmaand staat dit jaar in het teken van ’groen’ in het interieur. Woonmall Alexandrium in Rotterdam organiseert daarom samen met drie sierteeltorganisaties het eerste ’Groen & Wonen Event’.

Aan dit event doen inmiddels de productgroepen Anjer, Anthurium (snij & pot), Bromelia, Kalanchoë en Calla mee. Andere productgroepen zullen een dezer dagen volgen. „Er is nog ruimte voor telers en telersgroepen om aan te sluiten”, zegt Paul Ras van Sense Marketing & More, die in de organisatie zit.

Het event vindt plaats in het weekend van 12/13 oktober en bij voldoende interesse ook in de weekenden van 19/20 en 26/27 oktober. Het sluit aan op Groeiplatforms ’Interior’ & ’Health & Well Being’ van Royal FloraHolland en op de consumententypes ’Aesthetic Explorer’ & ’Status Seeker’ van Bloemenbureau Holland.

De activiteiten zijn onder meer:
–  Groenstylisten podium in de Woonmall, waar met de deelnemende bloemen & planten ’live’ arrangementen worden gemaakt voor het winkelend publiek.
–  Een Green Box waarin bezoekers voor de camera gevraagd hun mening en idee te geven over groen in het interieur.
–  Sfeerkamers van de Woonmall komen sfeerkamers in de actuele trends, zoals Woonmall Alexandrium die hanteert.
–  Van het event en arrangementen worden video’s en foto’s gemaakt in de woonstijlen in winkels in Woonmall Alexandrium. De fotografie, passend bij de consumenten types, is beschikbaar voor alle deelnemers.
–  Door Woonmall Alexandrium, Bloomtube en Flower Factor in de media en online aandacht besteed aan het event en Groen in het interieur.

Veredelaars en kwekers die interesse hebben deel te nemen kunnen zich melden via 06-24801322 of p.ras@sensemarketing.nl.

Foto: Shutterstock

Reageer op dit artikel

avatar