Vakblad voor de Bloemisterij Markt & Trends Kortingsactie bij Plantion-bloemist van start

  Kortingsactie bij Plantion-bloemist van start

  0

  Van 18 tot 28 september wordt de promotiecampagne ‘Kleurrijke Verhalen Dagen’ weer gehouden, geïnitieerd door veiling Plantion. In totaal zullen er de komende weken 30.000 kortingsbonnen weggegeven gaan worden.

  Consumenten die voor minimaal vijftien euro besteden bij de bloemist krijgen de komende weken een kortingsbon overhandigd. Met deze bon krijgen zij op een volgende aankoop € 7,50 korting. Naast deze korting maken consumenten ook kans op een jaar lang elke twee weken gratis bloemen. Omdat te kunnen winnen zal er een foto op Facebook gedeeld moeten worden van de aangekochten bloemen of planten, inclusief vermelding van de bloemist en de actie.

  In totaal worden er 30.000 kortingsbonnen uitgedeeld aan de bloemisten van Plantion. De veiling hoopt met deze actie de verkoop in het najaar een impuls te geven.

  Het is voor de vijfde keer dat de consumentencampagne Kleurrijke Verhalen Dagen plaatsvindt. De komende weken zal de actie gepromoot worden. In de omgeving van de deelnemende bloemisten zullen een miljoen folders huis-aan-huis verspreid worden. Daarnaast is er een online campagne opgezet, gericht op de doelgroep vrouwen van 25-65 jaar.

  Cindy van der Zwet
  Is redacteur Markt & Trends bij het Vakblad voor de Bloemisterij. Zij schrijft onder meer over de afzet, marketing en digitalisering.

  Reageer op dit artikel

  avatar