Kortingsactie bij Plantion van start

Van 18 tot 28 september wordt de promotiecampagne ‘Kleurrijke Verhalen Dagen’ weer gehouden, geïnitieerd door veiling Plantion. In totaal zullen er de komende weken 30.000 kortingsbonnen weggegeven worden.

Consumenten die voor minimaal € 15 besteden bij de bloemist krijgen de komende weken een kortingsbon overhandigd. Met deze bon krijgen zij op een volgende aankoop € 7,50 korting. Naast deze korting maken consumenten ook kans op een jaar lang elke twee weken gratis bloemen. Omdat te kunnen winnen zal er een foto op Facebook gedeeld moeten worden van de aangekochte bloemen of planten, inclusief vermelding van de bloemist en de actie.
In totaal worden er 30.000 kortingsbonnen uitgedeeld aan de bloemisten van Plantion. De veiling hoopt met deze actie de verkoop in het najaar een impuls te geven.

Kleurrijke verhalen dagen
Het is voor de vijfde keer dat de consumentencampagne Kleurrijke Verhalen Dagen plaatsvindt. De komende weken zal de actie gepromoot worden. In de omgeving van de deelnemende bloemisten zullen een miljoen folders huis-aan-huis verspreid worden. Daarnaast is er een online campagne opgezet, gericht op de doelgroep vrouwen van 25-65 jaar.

Bron en foto: Plantion

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties