Bloem en Blad Corona Kunstwerk #flowers4oxygen op Keukenhof gereed: ‘wie volgt’?

Kunstwerk #flowers4oxygen op Keukenhof gereed: ‘wie volgt’?

0

Het eerste bloemen- en plantenkunstwerk van #flowers4oxygen op het terrein van Keukenhof is gereed. De foto’s en dronebeelden zijn nu online te zien via de hashtag #flowers4oxygen. De beweging roept wereldwijd op tot vergelijkbare creatieve initiatieven om tijdens deze coronacrisis de boodschap van troost, liefde en vertrouwen te delen en kracht bij te zetten: ‘deel je positieve energie met de wereld, we doen dit met elkaar’.

Het eerste megakunstwerk van #flowers4oxygen kwam tot stand dankzij de medewerking van diverse bedrijven uit de bloemen- en plantenbranche. Zij leverden ruim 50.000 planten en 150.000 bloemen aan op het terrein van Keukenhof in Lisse. In slechts vier dagen tijd creëerden tientallen vrijwilligers – vanwege de veiligheidsvoorschriften met slechts enkele mensen tegelijk – onder leiding van bloemenarrangeur Sarah Dikker hiermee een enorm paar longen van een half voetbalveld, oftewel 2.250 m2 groot.

Startpunt voor #flowers4oxygen is een enorm bloemen- en plantenkunstwerk dat op het terrein van de Keukenhof wordt gemaakt. Het eerste begin is inmiddels gemaakt… Wat denk jij dat het wordt?! 🌸

Geplaatst door Flowers4oxygen op Zaterdag 21 maart 2020

Aftrap campagne

Met dit enorme bloemen- en plantenkunstwerk trapt #flowers4oxygen zijn campagne af. Iedereen kan bij het wereldwijde initiatief aanhaken met zijn eigen creatieve uiting en deze online posten met de hashtag #flowers4oxygen. Dit kan een kunstwerk zijn in de vorm van longen, maar ook een andere persoonlijke boodschap.

Bron en foto: Flowers4oxygen

Reageer op dit artikel

avatar