Kwekers bundelen inspiratie tijdens Orchid Inspiration Days

  Miljoenen orchideeën bewonderen in een aantal dagen tijd; het klinkt onhaalbaar, maar toch is het mogelijk. Tijdens het zakelijke orchideeënevenement Orchid Inspiration Days, tussen 6 en 13 juni, openen dertien kwekerijen hun deuren.

  In het najaar van 2016 besloten de dertien bedrijven om de handen ineen te slaan en een gezamenlijk event in drie regio’s in Nederland op te zetten. Het begin van Orchid Inspiration Days. Met deze nieuwe naam, een onderscheidende uitstraling en een interessant programma bij elke deelnemende kweker zet de organisatie in op het prikkelen van de handel en export. Door het organiseren van deze inspirerende dagen voorafgaand én tijdens de FlowerTrials richt de organisatie zich ook op de buitenlandse relaties.

  Registratie op vernieuwde website

  Van Phalaenopsis, Zygopetalum en Brassia tot in het oog springend verpakkingsmateriaal of sierpotten in de laatste trends. De inspirerende tour langs elke deelnemer blijft verrassend door de invulling van het programma, die op iedere locatie anders is. Voor een snelle toegang bij de diverse bedrijven wordt bezoekers gevraagd zich vooraf te registreren. Dit kan op de website www.orchidinspirationdays.com.

  De dertien bedrijven die deelnemen, zijn: Aphrodite Orchidee, GreenBalanZ, Van der Hoorn Orchideeën, Orchids4all, Cympha Orchideeën, Pannekoek Orchideeën, Stolk Flora, De Vreede Holland, Lansbergen Orchideeën, Levoplant, OK Plant, Opti-flor en Piet Vijverberg.

  Bron: Pull Position

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties