Laat de vonken maar overspringen in de Bloom Bar

In het kader van de campagne We Hebben Meer Bloemen Nodig opent Mooiwatbloemendoen.nl de Bloom Bar. Deze bloemenoase in het hofje van de Amsterdamse Singelkerk is open van 27 tot en met 29 mei, voor iedereen die zich verbonden wil voelen met anderen én met bloemen.

Bloom Bar zorgt volgens Bloemenbureau Holland voor mooie, nieuwe ontmoetingen. ‘Die komen tot stand aan een gigantische bloemrijke tafel, want bloemen en hun betekenissen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Goede gesprekken en overspringende vonken gegarandeerd dus’, aldus de organisatie.

In gesprek gaan

Consumenten die langskomen op de locatie kiezen een bloem en gaan aan de tafel in gesprek met iemand met dezelfde bloem. ‘De vurige roos is bijvoorbeeld voor als je op zoek bent naar een date; de zonnebloem is de keuze als je liever met een maatje in gesprek raakt. Symboliek te over, bij iedere wens past een bloem en een kleur.’

Bloom Bar in de Singelkerk aan Herengracht 431 in Amsterdam is te bezoeken van 12.00 tot 20.00 uur op donderdag 27 en vrijdag 28 mei en op zaterdag 29 mei van 12.00 tot 18.00 uur.

Bron en foto: Mooiwatbloemendoen.nl

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties