Lentiz-student Bo Kroes wint Freesiawedstrijd

Bo Kroes, student Bloem & Design van Lentiz MBO Westland heeft met zijn bloemwerk de wedstrijd van Fabulous Freesia gewonnen. Tien studenten gingen dinsdag 18 mei aan de slag met het thema Ruik de Freesia.

Studenten Bloem & Design van Lentiz MBO Westland hebben de afgelopen maand kennisgemaakt met de Freesia. Ze volgden een gastles van en brachten een bezoek aan freesiakweker Ton Vreugdenhil en maakten op 18 mei de afsluitende opdracht rond het thema Ruik de Freesia. Uiteindelijk gingen tien studenten aan de slag gegaan met deze opdracht.

Bo Kroes werd door juryleden Gerard Gardien van Royal FloraHolland en Roos van Unen van Flower Factor tot winnaar uitgeroepen. Hij loopt stage bij Reflections of Nature in Vlaardingen. Bo en alle medewerkers van Reflections of Nature winnen een uitgebreide demonstratie en workshop van Roos van Unen.

Fabulous Freesia

Promotiegroep Fabulous Freesia heeft het idossier ‘View on Freesia’ ontwikkeld met informatie over de herkomst, teelt, variatie, symboliek en inspiratie van Freesia. Geïnteresseerden kunnen het opvragen bij Gerard Gardien: gerardgardien@royalfloraholland.com.

De collectieve promotie Fabulous Freesia is een initiatief van alle kwekers die lid zijn van  Royal FloraHolland. Flower Factor is verantwoordelijk voor de promotie.

Bron en foto’s: Fabulous Freesia

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties