Let it Grow lanceert Greenhouse Festival in Amsterdam

  Innovatieplatform Let it Grow presenteert de eerste editie van het Greenhouse Festival. Op zondag 2 en maandag 3 april verandert het Transformatorhuis op het Amsterdamse Westergasterrein in een groene oase.

  Jong en oud is welkom om te ervaren hoe de meer dan twintig deelnemende start-ups en initiatieven met bloemen, planten en groene technologie het leven in de stad aangenamer, gelukkiger en gezonder maken. Van kunstenaars tot innovators, van chefs tot architecten, het Greenhouse Festival verenigt de trendsetters van de groene beweging onder één dak.

  Gezonder en gelukkiger

  Op zondag 2 april kunnen bewuste consumenten een dag lang ontdekken en ervaren hoe ondernemers met groene innovaties het leven in de stad van de toekomst verrijken. Stap naar binnen voor een dag vol workshops, shop-in-shops, eten, drinken en muziek. Verlaat de dag vol inspiratie om zelf aan de slag te gaan met urban green living. Maandag 3 april organiseert Let it Grow een middag voor zakelijke relaties en pers.

  Over Let it Grow

  Let it Grow is een innovatieplatform dat vergroening in de stad stimuleert en ondernemers steunt met groene innovaties. Het platform laat zien dat bloemen en planten in de stad bijdragen aan een gelukkiger en gezonder leven. Let it Grow is in 2016 ontwikkeld vanuit Royal FloraHolland.