Bloem en Blad Corona Live meekijken naar bekendmaking FleuroStar-winnaar

Live meekijken naar bekendmaking FleuroStar-winnaar

0

Vanwege de coronamaatregelen wordt de FleuroStar winnaar dit jaar aangekondigd tijdens een kort live-event online. Belangstelling kunnen donderdag 18 juni vanaf 15.30 uur via een livestream de korte ceremonie in Lisse volgen.

Ann Jennen, Marketing & Communicatie Manager bij Fleuroselect: ‘Omdat de FlowerTrials dit jaar geannuleerd zijn, hebben we ervoor gekozen om FleuroStar digitaal te laten plaatsvinden. Ook het concept voor de bekendmaking van de winnaar is aangepast aan de nieuwe realiteit. In plaats van het gebruikelijke avondevenement hebben we nu gekozen voor een hybrideformule waarbij we een klassieke prijsuitreiking in beperkte kring combineren met een digitale live stream om collega’s, vrienden en relaties uit de sector de gelegenheid te bieden om de bekendmaking van de winnaar live mee te maken.’

Vijf genomineerden

Welke plant wordt de opvolger van de winnaar van vorig jaar, Begonia MacaRouge van Beekenkamp? Er zijn vijf genomineerden: Dahlia Sincerity (Syngenta Flowers), Digitalis Panther (Takii), Petunia Mystical Midnight Gold (Florensis/Miyoshi), Petunia Shock Wave Purple Tie Dye (PanAmerican Seed) en Solenostemon Main Street Hollywood Boulevard (Dümmen Orange).

Live meekijken kan op de website of via Facebook.

Bron en foto: Fleuroselect

Reageer op dit artikel

avatar