LM Flower Fashion verzorgt bloemstyling Eurovisie Songfestival

LM Flower Fashion Productions verzorgt de bloemstyling van het Eurovisie Songfestival, dat in mei plaatsvindt in Ahoy Rotterdam. Het bedrijf doet dit samen met FM Group, Grow010 en Coloured by Gerbera.

Nederland krijgt als gastland van het Eurovisie Songfestival de kans de bloeiende sierteelt aan de wereld te presenteren. LM Flower Fashion Productions zal als officiële event supplier in samenwerking met FM Group, Grow010 en Coloured by Gerbera Nederlandse bloemen en planten decoreren in Ahoy. Van 7 mei tot en met 22 mei zijn diverse arrangementen op verschillende locaties in Ahoy te zien.

Inspiratie door logo

Inspiratie voor de decoraties is het officiële Eurovision logo gebaseerd op de kleuren van de vlaggen van alle 39 deelnemende landen, waarbij de nadruk ligt op verbinding en samenzijn. De bloemen en planten worden ook in deze opvallende kleurencombinatie gedecoreerd. ‘De Eurovision slogan Open Up vertelt waar Nederland voor staat: een land met een open blik naar de wereld. Dit vertalen wij naar ‘Open up to the world of flowers and plants’, aldus LM Flower Fashion Productions.

Bron en foto: LM Flower Fashion Productions en Eurovisie Songfestival

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties