Bloem en Blad Bloemen en planten Lucky Berry nieuw concept van vruchtplanten

Lucky Berry nieuw concept van vruchtplanten

0

Lucky Berry is een nieuw concept van vruchtdragende planten. Er is een Lucky Berry blauwe bes en dit jaar komt de Lucky Berry aardbei op de markt. De planten geven vier maanden lang vruchten en kunnen goed in pot worden gehouden.

Het concept stelt het lang en gezond kunnen snoepen op de voorgrond, waarmee vooral jonge gezinnen worden aangesproken. Tegelijkertijd passen de planten goed in de trend van urban gardening.

Gezonde snack
De blauwe bes is een gezonde snack die ook verwerkt kan worden in gerechten. Voor en tijdens het oogstseizoen heeft de plant witte bloemen. De vruchten worden het zoetst als de plant in de zon tot halfschaduw staat. Hij is goed winterhard. De struiken worden tussen 80 en 100 cm hoog en kunnen goed gesnoeid worden. Lucky Berry blauwe bes wordt geleverd in een pot van 4,6 liter.
De aardbei vormt van juni tot september steeds nieuwe vruchten. Vanaf mei komen de eerste witte bloesems tevoorschijn. De planten kunnen tegen een hek omhoog groeien. Ze worden aangeboden met een steun in een rode pot van 4,6 liter. Lucky Berry aardbei is vanaf juni dit jaar op de markt.
Lucky Berry is afkomstig van de Duitse kwekerijen Heinje en Christoph Marken in samenwerking met van Son & Koot uit Nederland en Verdia uit Frankrijk.

Bron en foto’s: Harries Plantdesign

Reageer op dit artikel

avatar