Mart Visser exposeert op Domein Oogenlust

  Van 29 maart tot en met 29 april presenteert Domein Oogenlust in Eersel in samenwerking met Galerie Hans Persoon de verkooptentoonstelling Private View van Mart Visser. Aansluitend op de opening op 29 en 30 maart vinden de voorjaarssfeerdagen bij Oogenlust plaats.

  De verkooptentoonstelling bestaat uit een persoonlijke selectie van schilderijen, sculpturen en installaties van couturier en kunstenaar Mart Visser. Het varieert van kleinere werken tot immense schilderijen van 2 bij 3 meter, maar altijd zijn het hoofden. Al zolang Visser een potlood of penseel kan vasthouden, tekent hij hoofden. De expressie van het gezicht in al zijn vormen is wat hem boeit. Hij wordt geïnspireerd door zijn ontmoetingen en laat daarbij zijn intuïtie de vrije geest.

  Voorjaarssfeerdagen

  Jaarlijks vinden in het voor- en najaar en voorafgaand aan kerst, bij Oogenlust de sfeerdagen plaats. Om het seizoen in te luiden wordt de winkel geheel heringericht en ondergedompeld in de kleuren, geuren en vormen van het aankomende seizoen. Dit voorjaar geeft ‘wervelend wit’ richting aan de ogen van de bezoeker en laat het de verscholen kleuren van het voorjaar tot leven komen.

  De openingstijden van de Voorjaarssfeerdagen zijn vrijdag 31 maart van 10.00 tot 17.30 uur, zaterdag 1 en zondag 2 april van 10.00 tot 17.00 uur.

  Bron en foto’s: Domein Oogenlust