Masterclass bruidswerk met pioenen bij Pyramide

Bruidsbloemiste en –styliste Giada Graziani uit Amsterdam gaf dinsdagavond 13 mei voor een grote groep bloemisten een masterclass bruidswerk met pioenen bij Pyramide Floral Shopping Center. Zij werkte in haar bloemwerk met vier kleurenschema’s die de komende tijd trend zijn.

Groothandelcentrum Pyramide, dat voor het eerst een masterclass met een bloemist organiseerde, kijkt tevreden terug op de avond. ,,De aanwezige bloemisten waren zeer enthousiast over de interessante en inspirerende presentatie van Giada’’, aldus Gabrielle Fabbro, marketing coördinator bij Pyramide. ,,Ze had een vlotte, duidelijke en humorvolle vertelstijl.’’

Trendkleuren
Giada, eigenares van Don Florito in Amsterdam, heeft zich gespecialiseerd in bruidswerk en het stylen van huwelijken. Ze maakte in totaal vier handgebonden boeketten en een polscorsage, waarin pioenen en andere zomerbloemen de hoofdrol speelden. Het publiek kon vragen stellen, zodat er ook interactie ontstond. Ze werkte met vier kleurenschema’s die het komende trouwseizoen populair zijn: roze-grijs, rood-blauw-fuchsia, oranje-geel en coral-wit.

In Bloem en Blad 5 van 15 mei staat een groot interview met Giada en laat zij tevens bruidsboeketten zien.

Giada Graziani aan het werk tijdens de masterclass bij Pyramide (foto’s: Cornéline Lanooy).