Masterclass HortiHeroes over startups financieren

HortiHeroes organiseert op 13 februari samen met Arnold & Siedsma en Catalyze de masterclass: How to finance innovation? in het World Horti Center. Op deze dag komen diverse bedrijven en sprekers bij elkaar om startups en ondernemers in onder meer de bloemenbranche te vertellen hoe zij een bedrijf of een goed idee kunnen financieren.

Veel startups en internationale bedrijven zoeken regelmatig naar geld voor groei en innovatie. Dit is een tijdrovend traject waarbij zaken als waardering, Intellectueel Eigendom en de verschillende mogelijkheden niet altijd even transparant zijn. Daarnaast blijven veel Europese subsidie kansen onbenut. Woensdag 13 februari begint de dag met 1 op 1 sessies waarbij bedrijven als Catalyze, Shift Invest, UNIIQ, BDO en Rabobank uitleg geven over wettelijke bescherming van intellectuele eigendomsrechten. Verder verloopt de dag met lezingen van meer dan 12 fondsmanagers, experts op gebied van funding en ondernemers die al eerder financiering hebben opgehaald, start-up pitches en een netwerkborrel.

Platform

HortiHeroes is het platform voor innovatie, startups en talentontwikkeling van de Nederlandse Food & Flower Industry. Door het aantrekken en ontwikkelen van talent en ondernemerschap, het bijdragen aan samenwerking in de glastuinbouwsector en het verbinden met andere sectoren, wil HortiHeroes een bijdrage leveren aan innovatie en verandering in de sector.

Bron en beeld: HortiHeroes

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties