Najaarsmasterclass Afscheidsbloemen

  Op veler verzoek organiseren wij dit najaar in samenwerking met Bloemengroothandel van der Vijver opnieuw de masterclass Afscheidsbloemen.

  Renée Klatten en Teunis Veenema nemen je mee in het aannemen van rouwwerk, vanaf het klantgesprek en de calculatie van je werk tot het daadwerkelijk maken en verzorgen van het afscheidsbloemwerk.

  Renée is eigenares van Leaf Bloemen. Haar winkel heeft een unieke stijl, net als haar bloemwerk. Renée werkt graag met bloemen van het seizoen. Haar bloemwerk kenmerkt zich door het gebruik van weinig bladmateriaal en kleurrijke bloemen.

  Teunis is eigenaar van Bloem|Sier|Kunst Teunis Veenema in Amsterdam. Zijn eigenzinnigheid en unieke vormgeving vertaalt zich in luchtig seizoensgebonden afscheidsbloemwerk, waar subtiel of bijzonder kleurgebruik de boventoon voert. Naast zijn winkel is Teunis ook creatief betrokken bij de ontwikkeling van het boek van Uitvaartbloemist In Memoriam.

  Diverse arrangementen

  Deze masterclass draait om het maken van commercieel bloemwerk. Waar let je op, hoe bepaal je een prijs en welke vragen stel je aan je klant?

  Je gaat verschillende arrangementen maken, waaronder natuurlijk de kistbedekking. Bij elk arrangement behandelen we het traject van begin tot eind.

  Van elk stuk dat je maakt worden er professionele foto’s gemaakt. Voor jullie eigen gebruik en ter inspiratie op www.BloemenBlad.nl. Zelf mag je natuurlijk ook foto’s maken!

  Je werkt met de prachtige seizoenbloemen van Van der Vijver Bloemengroothandel.
  De ondergronden worden beschikbaar gesteld door Smithers Oasis.

  Uiteraard is er koffie/thee en een lunch.

  Waar en wanneer?

  Locatie: Bloemengroothandel van der Vijver, Laan van Verhof Boxnr F4.43.B. Rijnsburg

  Wanneer:
  Dinsdag         19 oktober van 10:00 tot 16:30 (incl. lunch pauze)

  Data zijn onder voorbehoud. meld je snel aan wat we hebben beperkte plekken beschikbaar.

  Kosten:
  € 295,- incl. bloemen, materialen en koffie/thee en lunch, excl. BTW.

  Klanten van Bloemengroothandel van der Vijver en abonnees van Bloem&Blad betalen € 250,-. Zij ontvangen dus € 45,- korting!

  De aanmelding is definitief wanneer je de bevestiging hebt ontvangen.

  Bij afmeldingen vanaf 7 dagen voor aanvang zijn wij genoodzaakt 25% van het tarief in rekening te brengen. Bij 3 dagen voor aanvang moeten wij 50% in rekening brengen en bij 2 of minder dagen 100%.


  Aanmelden?

  Vul onderstaand formulier in!

   guest
   0 Reacties
   Inline feedbacks
   Bekijk alle reacties