Masterclass Afscheidsbloemen

  In samenwerking met Bloemengroothandel van der Vijver organiseert Bloem&Blad opnieuw een masterclass Afscheidsbloemen.

  Deze eigentijdse masterclass wordt gegeven door Renée Klatten en Teunis Veenema.

  Renée is eigenares van Leaf Bloemen. Haar winkel heeft een unieke stijl, net als haar bloemwerk. Renée werkt graag met bloemen van het seizoen. Haar bloemwerk kenmerkt zich door het gebruik van weinig bladmateriaal en kleurrijke bloemen.

  Teunis is eigenaar van Bloem|Sier|Kunst Teunis Veenema in Amsterdam. Zijn eigenzinnigheid en unieke vormgeving vertaalt zich in luchtig seizoensgebonden afscheidsbloemwerk, waar subtiel of bijzonder kleurgebruik de boventoon voert. Naast zijn winkel is Teunis ook creatief betrokken bij de ontwikkeling van het boek van Uitvaartbloemist In Memoriam.

  Vier arrangementen

  Deze masterclass gaan we dieper in op het maken van commercieel bloemwerk. Waar let je op, hoe bepaal je een prijs en welke vragen stel je aan je klant?

  We gaan vier arrangementen maken in een zelfde stijl. Denk aan kistbedekking, een rouwboeket, een biedermeier/druppel en een rouwhart.

  Tot slot worden er professionele foto’s gemaakt. Voor jullie eigen gebruik en ter inspiratie op www.BloemenBlad.nl. Zelf mag je natuurlijk ook foto’s maken!

  Je werkt met de prachtige seizoenbloemen van Van der Vijver Bloemengroothandel.
  De ondergronden worden beschikbaar gesteld door Smithers Oasis.

  Uiteraard is er koffie/thee en een lunch.

  Waar en wanneer?

  Locatie: Bloemengroothandel van der Vijver, Laan van Verhof Boxnr F4.43.B. Rijnsburg

  Wanneer:
  Dinsdag         8 Juni van 10:00 tot 16:30 (incl. lunch pauze)
  Woensdag     9 Juni van 10:00 tot 16:30 (incl. lunch pauze)

  Data zijn onder voorbehoud. Dit in verband met de corona maatregelen en bij voldoende deelnemers (minimaal 15 en max 20 per dag).

  Kosten:
  € 295,- incl. bloemen, materialen en koffie/thee en lunch, excl. BTW.

  Klanten van Bloemengroothandel van der Vijver en abonnees van Bloem&Blad betalen € 250,-. Zij ontvangen dus € 45,- korting!

  Bij afmelding binnen een week voor aanvang zijn wij genoodzaakt 50% van het tarief in rekening te brengen. bij afmeldingen 2 werkdagen voor aanvang of bij no show word het gehele bedrag in rekening gebracht.


  Aanmelden?

  Vul onderstaand formulier in!

   Ik wil me opgeven voor de volgende datum:

   guest
   0 Reacties
   Inline feedbacks
   Bekijk alle reacties