Masterclass Bruidswerk nu ook als avondmodule

In samenwerking met Van der Vijver Bloemengroothandel organiseert Bloem&Blad naast de Masterclass Bruidswerk nu ook een avondmodule Bruidswerk. Speciaal voor de bloemisten die overdag geen tijd hebben maar toch nieuwe inspiratie op willen doen.

Breid je commerciële portfolio uit en verzamel nieuwe kennis en leer hoe je meer haalt uit het verkopen van bruidswerk!
In samenwerking met Bloemengroothandel van der Vijver organiseert Bloem&Blad voor de tweede keer dit jaar de masterclass Bruidswerk. Dit keer door Annemarie Kromhout en haar rechterhand Bianca Hoogenboom.

Annemarie Kromhout, trotse eigenaresse van Bloemenservice Nederland (winnaar beste bruidsbloemist van Nederland) geeft je tips en tricks om jouw bloemwerk net die extra boost te geven. Samen met Bianca Hoogenboom helpt ze je graag met het commerciële werken en creatieve denken.

Foto: Bloemenservice Nederland / Wat een Plaatje

Avond module Bruidswerk

Tijdens de module krijg je handige tips voor je bruidsboeket en leer je nieuwe technieken voor bruidsaccessoires zoals een polscorsage of haardecoratie. Je leert meer over de afwegingen die je maakt bij het aannemen van bruidswerk en je gaat inspelen op de trends van het moment. Naast het maken van bloemwerk is er ook aandacht voor calculatie en verkoopgesprekken.

Masterclass

Wil je ookleren hoe je grote arrangementen maakt zoals prielen of tafelstukken, dan is de volledige masterclass een goede keuze. Je krijgt verschillende technieken te zien en leert deze te gebruiken. Je krijgt informatie over de afwegingen die je maakt bij het aannemen van bruidswerk en je gaat inspelen op de trends van het moment.

We gaan meerdere arrangementen maken waaronder natuurlijk het bruidsboeket en een groter arrangement. Bij alle arrangementen leggen we een focus op de verkoop en de prijsstelling.

Tot slot worden van zowel de masterclass als de losse module professionele foto’s gemaakt voor jullie eigen gebruik en ze worden ter inspiratie geplaatst op www.BloemenBlad.nl. Zelf mag je natuurlijk ook foto’s maken.

Je werkt met de prachtige seizoenbloemen van Van der Vijver Bloemengroothandel.
De ondergronden worden beschikbaar gesteld door Smithers Oasis.

Uiteraard is er koffie/thee en een heerlijke lunch overdag.

Tijdens de avond module is er naast koffie en thee ook wat lekker.

Foto: Bloemenservice Nederland / Wat een Plaatje

Locatie: 

Bloemengroothandel van der Vijver, Laan van Verhof Boxnr F4.43.B. Rijnsburg

Wanneer:

Masterclass Bruidswerk: Dinsdag 21 september van 10:00 tot 16:30 (incl. lunchpauze)

Avond module Bruidswerk: Dinsdag 21 september van 19:00 tot 22:00

Data zijn onder voorbehoud, meld je snel aan want we hebben een maximaal aantal plekken beschikbaar.

Kosten:

Masterclass
€ 295,- excl. BTW incl. bloemen, materialen en koffie/thee en lunch.

Klanten van Bloemengroothandel van der Vijver en abonnees van Bloem&Blad betalen € 250,-. Zij ontvangen dus € 45,- korting!

Avond module
€ 175,- excl. BTW incl. bloemen, materialen en koffie/thee en wat lekkers

Klanten van Bloemengroothandel van der Vijver en abonnees van Bloem&Blad betalen € 150,-. Zij ontvangen dus € 25,- korting!

De aanmelding is definitief wanneer je de bevestiging hebt ontvangen.

Bij afmeldingen 7 tot 4 dagen voor aanvang zijn wij genoodzaakt 25% van het tarief in rekening te brengen. Bij 3 dagen voor aanvang moeten wij 50% in rekening brengen en bij 2 of minder dagen 100%.


    Ik wil me opgeven voor de volgende datum:

    guest
    0 Reacties
    Inline feedbacks
    Bekijk alle reacties