Bloem en Blad Miniplanten.nl brengt vraag en aanbod samen op nieuw platform

Miniplanten.nl brengt vraag en aanbod samen op nieuw platform

0

Miniplanten.nl is een aanbodsplatform gestart, waarop export- en handelsbedrijven en retailers het aanbod plantjes makkelijk kunnen bekijken en inkopen. Het platform werkt hiervoor samen met vijftien kwekerijen.

Volgens Miniplanten.nl hebben consumenten in heel Europa steeds meer belangstelling voor miniplanten. Detaillisten en retailers in levend groen spelen daar graag op in. ‘Het Nederlandse aanbod en assortiment van miniplanten is sterk gegroeid, maar het bijeenbrengen van vraag en aanbod is voor de groothandel tamelijk complex en tijdrovend. Daar zijn wij op ingespeeld. Met de introductie van een aanbodsplatform is een breed assortiment miniplanten zeer eenvoudig beschikbaar gemaakt voor handelsbedrijven en retailers. Het biedt de inkoopafdeling het gemak van eenvoudige inkoop, de logistieke afdeling een efficiënt aanlever- en verdeelproces en de accountmanagers de expertise om aantrekkelijke klantvoorstellen te maken.’

Rijden in een Mini

Nieuwe klanten maken tot 1 november kans op een week rijden in een Mini. De winnaar wordt bekendgemaakt in de stand van Miniplanten.nl op de FloraHolland TradeFair. Deze beurs vindt plaats van 8 tot en met 10 november in Aalsmeer.

Bron en foto: Miniplanten.nl

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar