MKB-Nederland stelt nieuwe voorzitter aan

De Zwolse ondernemer Jacco Vonhof (48) is met ingang van 4 september de nieuwe voorzitter van MKB-Nederland. Hij is benoemd voor een termijn van vier jaar.

Gedreven, maatschappelijk betrokken, een verbinder en bovendien in staat ondernemers aan te spreken en waar nodig in beweging te krijgen. Zo typeert Claudia Reiner, namens het bestuur van MKB-Nederland en voorzitter van de selectiecommissie, Jacco Vonhof. ‘Hij is geen bestuurder, hij is ondernemer. Zo praat hij en zo handelt hij en daar waren we naar op zoek. Jacco is in onze overtuiging de man die het profiel van MKB-Nederland kan versterken en het midden- en kleinbedrijf als geen ander een stem kan geven.’

Vonhof is directeur-eigenaar van Novon Schoonmaakbedrijven, dat actief is in het dagelijks schoonhouden van gebouwen in de zorg, dienstverlening, industrie, verblijfsrecreatie en onderwijs. Ook is hij aandeelhouder van Djopzz personeelsdiensten in Zwolle, dat zich onder meer richt op onderwijspersoneel en instroombanen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Bron en foto: MKB-Nederland

guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
pauline bokett
pauline bokett
4 jaren geleden

de volgende zakkenvuller met domme ideeen !