Bloem en Blad Ondernemerschap Moederdagcampagne Fleurop: boeket met karakter

Moederdagcampagne Fleurop: boeket met karakter

0

Zoals jouw moeder is er maar één. Een persoonlijk cadeau is dan ook het beste moederdaggeschenk, aldus Fleurop. In de nieuwe moederdagcampagne, die deze week start, laat de verzendorganisatie zien hoe je dat aanpakt.

‘De uitdrukking ‘Zeg het met bloemen’ bestaat niet voor niets. Bloemen vertellen meer dan duizend woorden en symboliseren karaktereigenschappen’, legt Jeroen de Zwart, algemeen directeur van Fleurop, uit. ‘Dat brengen we in beeld in onze nieuwe moederdagcampagne, waarmee we inspiratie bieden voor een persoonlijk moederdaggeschenk: een boeket met karakter, samengesteld door de lokale vakbloemist.’

De tv-commercial vormt de basis van de campagne. Een hoofdrol is er voor de Rotterdamse Fleurop-bloemist Stefan van Bloemsierkunst Sjerp. Terwijl een klant hem vertelt over de bijzondere karaktereigenschappen van haar moeder, stelt Stefan het boeket met zorg samen. Het resultaat is een kleurrijke creatie boordevol bloemen, passend bij het beschreven karakter. ‘Online hebben we het ‘Boeket op maat’ aan fleurop.nl toegevoegd.  Een boeket waarvan je zelf de stijl en kleur kunt bepalen en dat uiteraard met dezelfde passie door onze bloemisten wordt vervaardigd en bezorgd.’ Fleurop-bloemisten bezorgen ook op Moederdag zelf, zondag 12 mei.

Bron en foto: Fleurop

Reageer op dit artikel

avatar