‘Mysterieuze’ opening Tulip Trade Event

Illusionist Steve Carlin verricht dit jaar de opening van het Tulip Trade Event. In zijn act doopt hij ook een nieuwe tulp. De opening vindt plaats op woensdag 14 maart bij Holland Bulb Market in Heiloo, dat dit jaar 150 jaar bestaat.

Van 14 tot en met 16 maart verzamelt de internationale tulpensector zich weer in Noord-Holland. Die drie dagen staat de derde editie van het Tulip Trade Event op de agenda. Het evenement telt dit jaar elf gastheren. Bij de deelnemende veredelaars en exporteurs is er een compleet en bloeiend overzicht te zien van alle beschikbare handelspartijen.

Elk jaar neemt een van de bedrijven de officiële opening van de driedaagse voor zijn rekening. Dit jaar is dat Holland Bulb Market. Met de officiële start viert het bedrijf in Heiloo ook het 150-jarig jubileum. Illusionist Steve Carlin verricht op woensdag 14 maart om 10.00 uur de openingshandeling. In zijn act zal hij ook een nieuwe cultivar ten doop houden.

Deelnemende bedrijven

De deelnemende bedrijven aan het derde Tulip Trade Event zijn P. Aker, Amsonia, Boots Flowerbulbs, Borst Bloembollen, BOT Flowerbulbs, Haakman Flowerbulbs, Jansen’s Overseas, Holland Bulb Market, Nord Lommerse Flower Bulb Group, P. Nelis & zoon’s en VWS Flowerbulbs. De deelnemende bedrijven hanteren alle dezelfde openingstijden tijdens de driedaagse showroom: dagelijks van 8.00 tot 18.00 uur.

Bron en foto: Tulip Trade Event

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties