Naar Trendz? Dan is coronatoegangsbewijs verplicht

Om Trendz te kunnen bezoeken, is een coronatoegangsbewijs nodig. Dit heeft het kabinet op vrijdag 13 augustus definitief besloten. De vakbeurs, die van 22 tot en met 24 augustus in Gorinchem plaatsvindt, gaat bij de ingang alle bezoekers, exposanten (standcrew), medewerkers van Easyfairs, het opbouwpersoneel en toeleveranciers controleren.

De beursorganisatie maakt gebruik van de Corona Check App. Met deze app tonen bezoekers en exposanten aan dat ze ofwel volledig zijn gevaccineerd, ofwel kortgeleden negatief zijn getest ofwel hersteld zijn van corona. Het tonen van een ander bewijs (geel vaccinatieboekje of testbewijs) behoort ook tot de mogelijkheden.

De controle vindt plaats voordat er toegang gegeven wordt tot de beursvloer. Afhankelijk van de locatie kan dat buiten het gebouw zijn of op een plek binnen, waar voldoende ruimte is om grote groepen in korte tijd te checken. Tijdens de checkprocedure geldt de 1,5 meter maatregel nog steeds. Medewerkers van Easyfairs vragen naast het coronatoegangsbewijs ook om een geldig ID (rijbewijs, ID-kaart of paspoort). Controle vindt elke beursdag plaats. Ook als de beursvloer tussentijds verlaten wordt. Wel kunnen mensen desgewenst gebruik maken van een fastlane: zij ontvangen een polsbandje na het tonen van een geldig coronatoegangsbewijs waarmee ze de controle sneller kunnen passeren.

Geen 1,5 meter op beursvloer

Door het tonen van een geldig coronatoegangsbewijs zijn de 1,5 meter afstand op de beursvloer en het dragen van een mondkapje niet meer nodig. Voor mensen die het toch prettig vinden om een mondkapje te dragen, stelt de beurs deze gratis beschikbaar. Ook staan er op diverse punten sanitizer stations om handen te desinfecteren. Ook zal er op elke stand de mogelijkheid zijn om handen te desinfecteren.

Bron: Trendz Foto: Shutterstock

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties