Nederlandse bloemen op Rode Kruis Gala Zwitserland

In Génève vond eind september het Zwitserse Rode Kruis-bal plaats, dat bij 800.000 Zwitserse franken opleverde. De bloemen voor dit gala kwamen uit Nederland en werden gestyled door LM Flower Fashion.

Het thema was dit jaar Door de ogen van een kind en is gericht op het ondersteunen van oogzorgprogramma’s voor de meest kwetsbare mensen in Nepal. Een groot deel van de opbrengst zal worden gewijd aan een oogheelkundige kliniek die is verbonden aan het Zwitserse Rode Kruis en daarnaast worden projecten in Ghana, Kirgizië, Togo en Mali ondersteund.

De bloemen werden gestyled in rode en witte tinten door LM Flower Fashion. Vanuit Nederland werden de bloemen op locatie bezorgd door Musketier Blumen, gespecialiseerd en gericht op de Zwitserse markt. De gasten, volgens de black-tie dresscode gekleed, poseerden voor een wand van in steekschuim gestoken witte Avalanche+ rozen en rode Red Naomi rozen. De 54 dinertafels werden met witte bloemen gedecoreerd met gouden accessoires. Naast de Avalanche+ rozen, Hydrangea en Hypericum werden Chrysanthemum, Anthurium en Nerine verwerkt.

Bron: LM Flower Fashion | Foto’s: LM Flower Fashion / Swiss Red Cross Ball / G.Maillot

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties