Nieuwe Anthurium en Phalaenopsis

Twee kwekerijen breiden hun assortiment uit. FlorXL brengt de nieuwe Anthurium Minnesota op de markt en OK Plant neemt Phalaenopsis in 12 cm kweekpot op in het aanbod.

Anthurium Minnesota is een compacte, stevige plant met grote, intens rode bloemen. De plant van FlorXL is vanaf nu in grote aantallen beschikbaar. ‘Deze Anthurium is niet alleen makkelijk te onderhouden, maar heeft ook nog eens een luchtzuiverende werking. Hij zorgt voor een goed binnenklimaat door CO2 om te zetten in zuurstof’, aldus de kwekerij. De planten zijn beschikbaar in potmaat 17 en in hoogtes van 60 cm en 65 cm.

Assortimentsuitbreiding

Vanaf januari 2022 gaat OK Plant ook Phalaenopsis in 12 cm kweekpot verkopen onder het consumentenlabel Kolibri Orchids. De kwekerij neemt deze lijn over van Leerdam Orchids in ’s-Gravenzande. Al meer dan 15 jaar verkoopt OK Plant Phalaenopsis in 9 cm kweekpot. Met de uitbreiding van het 12 cm assortiment speelt de kwekerij in op de groeiende behoefte naar een sterk en gevarieerd plantenschap met passende potten en woonaccessoires tot oplossingsgerichte verkoopmeubels voor de groene vakhandel.

Bron en foto’s: Decorum en OK Plants

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties