Nieuwe shop for a week: Power of the Flower

  Volgende maand – van 9 tot en met 18 juni – openen meesterbloemisten Florian Seyd en Ueli Signer van The Wunderkammer in Amsterdam een nieuwe Shop for a Week. Deze zet de bloem centraal zet: Power of the Flower.

  ‘Bloemen worden al sinds de oudheid door mensen gebruikt om bijzondere gebeurtenissen te vieren, om te versieren en emoties uit te drukken. Bloemen zijn de cadeaus van de natuur, tekenen van de seizoenen in prachtige geuren, geweldige texturen en ongelooflijke kleuren. Om dagelijks met bloemen te werken en om menselijke emoties met bloemen uit te kunnen drukken, maakt ons werk zo geweldig’, aldus Florian Seyd.

  In deze Shop for a Week staan dus presentaties met veel bijzondere verse bloemen in combinatie met (kunst)objecten, zoals de wandinstallatie ‘Tropical Bouquet’ van Ueli Signer en fotograaf Jeannine Govaers: een kunstwerk van plexiglas, fotografie en zijden bloemen. In een tropische ruimte zal een kroonluchter met metalen botanische bladeren hangen en er is een ‘day bed’ met Afrikaanse stoffen te zien – beide door Ueli ontworpen. Ook zijn er achthoekige tafels van eigen ontwerp, gemaakt van oude boomstammen en beton.

  Locatie

  De Shop for a week is van 9 tot en met 18 juni dagelijks van 11.00-19.00 uur te bezoeken aan de Prinsengracht 845 in Amsterdam.

  Bron: The Wunderkammer| Foto’s: Jeannine Govaers

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties