Nieuwe webshop 247flowers.online op de markt

  Webshop 247flowers.online is een nieuwkomer op de markt. De initiatiefnemers menen de keten efficiënter te kunnen organiseren dan traditionele handelsbedrijven. „We zijn een uitgekleed exportbedrijf”, geeft Leanne Poot aan.

  Achter nieuwkomer 247flowers.online zitten Leanne Poot, Marcel van der Hoeven en Ed de Groot. Zij denken de handel efficiënt en goedkoop te kunnen organiseren, omdat zij geen inkopers, verkopers en voorraad hebben.

  247flowers.online richt zich op de importerende groothandel. „De klant bestelt via onze webshop direct bij kwekers. De kweker zendt de bestelling vervolgens naar een logistieke hub. Daar worden de bloemen en planten op een kar gezet en de klant haalt vervolgens de bestelling op. We pakken niets om, we zijn eigenlijk een uitgekleed exportbedrijf”, legt Poot de werkwijze uit. Eerder deed zij met Van der Hoeven ervaring op met Blueroots.

  Op dit moment zijn honderden kwekers aangesloten op de webshop. Poot geeft aan geen strenge collectie te maken. „Wij sluiten alle kwekers aan waar vraag naar is.”

  Meer weten over 247flowers.online en benieuwd naar een overzicht van andere webshops, verkoopplatformen en digitale dienstverleners in de sierteeltmarkt? Lees het in de special ‘Diversiteit in Digitalisering’ in editie 18 van de Bloemisterij. Heb je een digitaal abonnement? Lees dan nu het artikel alvast via mijnbloemisterij.nl.

  Geen abonnement? Kijk hier wat de mogelijkheden zijn of bel 071 5659644.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties