Bloem en Blad Barometer Duurzame Bloemist groeit door

Barometer Duurzame Bloemist groeit door

1

Het aantal deelnemers aan de Barometer Duurzame Bloemist is in een jaar tijd met bijna 70% gegroeid tot vijftig bloemisten. Afgelopen maand behaalden zeven nieuwe bloemisten het certificaat.

Oxalis in Den Bosch behaalde het gouden certificaat. Zilver verkregen: De Duinroos in Beverwijk, Bloemerie 88 in Oss, JP-Bloembinders in Gouda, September Venray in Venray, Bloemenhuis D.P. van Wageningen en Bloemenstudio Pierrot.

  Duurzaam
  De Barometer Duurzame Bloemist is een onafhankelijk en officieel keurmerk waarmee de bloemist aantoont dat het assortiment bloemen en planten én de bedrijfsvoering in de winkel duurzamer is. Met een oplopende certificatie op respectievelijk brons, zilver en goud, onderscheidt de bloemist zich en kan hij voldoen aan de toenemende vraag naar duurzaamheid vanuit de markt. Voor certificering moet een bloemist voldoen aan verplichte eisen en een minimaal aantal te behalen punten via keuzemaatregelen.

  De factsheet Barometer Duurzame Bloemist geeft alle informatie over de duurzaamheidsthema’s van dit keurmerk. De website barometerduurzamebloemist.nl geeft een overzicht van alle gecertificeerde bloemisten.

  Bron: SMK

  Reageer op dit artikel

  1 Reactie op "Barometer Duurzame Bloemist groeit door"

  avatar
  nieuwste oudste meest gestemd
  henk draagvlak
  Gast

  wat een feest pffffffffffffffffff