Bloem en Blad Nieuws Jumbo start met weekendbloemist

Jumbo start met weekendbloemist

2

Vanaf nu kan de klant op vrijdag en zaterdag bij Jumbo terecht voor een samengesteld boeket bloemen, op maat gemaakt door een speciaal opgeleide medewerker. Onder de noemer ‘Weekendbloemist’ starten nog dit jaar zestig Jumbo supermarkten met deze service.

Afgelopen week startten vijf Jumbo supermarkten in Alkmaar, Papendrecht, Utrecht, Delft en Baarn met dit nieuwe bloemenconcept. De medewerker adviseert de klant elke vrijdag en zaterdag over het samenstellen van een boeket en kan deze vervolgens ook voor de klant binden.

De bloemen van Jumbo worden goed gewaardeerd, blijkt uit het jaarlijkse klantonderzoek van de supermarkt. Ed van de Weerd, directeur commercie: ‘Bij Jumbo kijken we steeds naar mogelijkheden om een stapje verder te gaan voor onze klant. Vanuit dat streven zijn we eind 2016 gestart met een pilot waarbij bloemenafdelingen met zelfbediening, in het weekend werden bemand. Deze service werd enorm gewaardeerd door de klant en wordt dit jaar dan ook verder uitgerold.’

Dit jaar starten zestig Jumbo supermarkten met de Weekendbloemist en in het eerste kwartaal van 2018 komen daar naar verwachting nog zo’n veertig winkels bij.

Bron en foto’s: Jumbo

Reageer op dit artikel

2 Reacties op "Jumbo start met weekendbloemist"

avatar
nieuwste oudste meest gestemd
H.J. Stegeman
Gast

schoenmaker blijf bij je leest en zorg dat alle vers producten als vlees melk e.d. niet over of bij datum zijn als ze in de winkel liggen!

Nelleke
Gast

Hoe maken we de buurt bloemist kapot