Bloem en Blad Nieuws Open inschrijving voor Golden Singolo Award

Open inschrijving voor Golden Singolo Award

1

Voor het eerst in het vierjarig bestaan van de Golden Singolo Award – een door Phalaenopsisteler Opti-flor in het leven geroepen prijs voor bloemisten, arrangeurs en andere professionals – mogen ondernemers zich ook zelf aanmelden voor deelname. De prijsuitreiking van de vierde editie vindt op 18 november plaats tijdens de Orchid Inspiration Night van brancheorganisatie VBW.

De Golden Singolo Award is een prijs speciaal voor de onderscheidende orchideeprofessional. Een vakkundige jury beoordeelt de genomineerden op diverse criteria, waaronder onderscheidend vermogen, zakelijk inzicht, creativiteit en uitstraling. Verder wordt van de ondernemer verwacht dat deze hoofdzakelijk Phalaenopsis van Opti-flor werkt. De jury bestaat uit Pim van den Akker, oprichter van Flower Factor, en Marco en René Hendriks van Opti-flor. Bloemisten, bloemenarrangeurs, bloemenspecialisten in tuincentra en andere orchideeprofessionals kunnen zich aanmelden voor deelname op www.goldensingoloaward.nl.

Orchid Inspiration Night

De bekendmaking en prijsuitreiking vinden plaats tijdens de Orchid Inspiration Night van VBW bij Opti-flor op zaterdagavond 18 november. Tijdens deze avond geven diverse floral designers demonstraties, onder wie Pirjo Koppi uit Finland.

Bron en logo: Opti-flor

Reageer op dit artikel

1 Reactie op "Open inschrijving voor Golden Singolo Award"

avatar
nieuwste oudste meest gestemd
Larissa Valstar
Gast

Kleine rectificatie; voor het eerst is de inschrijving zowel open (zoals voorgaande jaren) als op basis van een zorgvuldige voorselectie…