Nominaties Studieclub Greenport Boskoop Innovatieprijs bekend

  Drie genomineerden zijn er voor de STudieclubInnovatiePrijs (STIP). Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door Studieclub Greenport Boskoop aan de ondernemer met het meest innovatieve idee van de regio.

  De genomineerden zijn:

  André van Zoest Hortensiakwekerij

  André van Zoest Hortensiakwekerij is genomineerd voor haar innovatieve bedrijfsvoering. Hieronder vallen volgens de jury het maken van keuzes, het kweken van topkwaliteit planten en het inzetten van een uitgebalanceerde marketingstrategie. Verder is er binnen het bedrijf kennis van de afnemers, blijft de hortensiakwekerij innovatief en zorgt het bedrijf voor een praktische uitvoering van genoemde zaken.

  Rupsrooier van Rijnbeek en Zoon

  De rupsrooier van Rijnbeek en Zoon is volgens de jury een mooie samenwerking tussen kweker en constructeur. De rupsrooier is werkbaar op zachte veengrond, op afstand bestuurbaar en wendbaar op de kleine ruimte. Daarnaast heeft deze een sterk klop- en schudmechanisme en stelt deze de kweker in staat om efficiënt te werken.

  ’Maatwerk’ Telermaat Boskoop

  Telermaat Boskoop heeft een App geïntroduceerd voor onder andere de registratie van gewasbeschermingsmiddelen. De App is volgens de jury inmiddels met succes geïntroduceerd bij boomkwekers in Brabant. In Boskoop is een pilot gestart.

   

  Digitaal stemmen

  Stemmen op een van de genomineerden kan hier. Tijdens het Kwekerscafé op 21 februari worden de nominaties gepresenteerd waarna ook de bezoekers hun stem kunnen uitbrengen. De uiteindelijke winnaar ontvangt deze avond uit handen van Eric Carree, voorzitter van ondernemersvereniging Alphen (VOA) de STIP-trofee.