Noviteiten binnen de Roselily’s

Kwekerij Van Schie en Decorum presenteren drie nieuwe Roselily’s: Samantha, Sara en Sita Roselily staat voor een serie dubbele lelies zonder sterke geur én zonder stuifmeel. Alle kweekt Van Schie met vijf bollen in een 19cm pot.

Roselily Samantha heeft stevige stelen en recht opstaande bloemknoppen. De bloemen zijn hardroze met een wit randje. Deze variëteit is ook zeer geschikt als snijbloem. Roselily Sara heeft grote roze bloemen met een donkere middennerf en spikkels naar het lichtgroene hart. De variëteit heeft minimaal achttien licht uit elkaar staande knoppen per plant. Roselily Sita heeft ronde bloemknoppen (15+) die zich openen tot grote witte bloemen met een gele nerf naar het hart en roze spikkels.

Roselily Sita.
Roselily Sara.
Roselily Samantha.

Nieuwe verpakking

Voor aankomend seizoen heeft Van Schie een nieuwe hoes en label ontwikkeld voor de Decorum-Roselily variëteiten in het thema MORE.  De Decorum Roselily-snijlelies van Moerman Lilium worden ook in een hoes met dezelfde uitstraling geleverd. Op de hoes met fuchsia als hoofdkleur staan drie verschillende Roselily bloemen en een sfeerfoto. Van Schie levert de planten tot en met week 44.

Bron en foto’s: Decorum

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties