Oh’Green winkel opent deuren in Vlaanderen

  In Vlaanderen wordt begin maart de eerste pilotwinkel van de tuinketen Oh’Green geopend. De winkel komt in de plaats van de huidige Intratuin in Aarschot.

  Oh’Green Aarschot wordt het eerste winkelproject van Garden Center Holding in Vlaanderen. De groep Garden Center Holding is ontstaan uit de fusie van de Waalse tuinketen Oh! Green met zijn Vlaamse sectorgenoot Walter Van Gastel en drie Intratuin franchises.

  De nieuwe tuingroep kiest ervoor om de merknaam Oh’Green te behouden voor de nieuwe winkels. Oh’Green positioneert zich als het referentieadres voor de tuinliefhebber op zoek naar inspiratie, ervaringen en oplossingen voor binnen en buitenhuis. Het merk garandeert een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Naast een uitgebreid assortiment kan de consument er terecht voor gedegen advies.

  Verdere uitrol

  De keten plant een verdere uitrol van Oh’Green winkels in Vlaanderen tijdens de komende twee jaar. De Intratuin winkels van Olen en Zwijndrecht blijven operationeel onder het uithangbord Intratuin tot eind 2018.

  Bron en foto: Oh’Green

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties