Omzet Topbloemen.nl groeit met 51%

  Bloemenverzendwebshop Topbloemen.nl is in 2016 gegroeid met 51% naar een omzet van ruim €38,5 miljoen. Ook voor 2017 wordt een gelijke groei verwacht, meldt de verzendorganisatie.

  De groei die is gerealiseerd is volgens Topbloemen.nl voor een groot deel toe te schrijven aan de aanpassingen en structurering op het gebied van marketing, technologie en continue focus op kwaliteit. Ook een fusering met het recent overgenomen Geschenkbezorgen.nl draagt bij aan de omzetgroei.

  Naamsbekendheid
  De focus op kwaliteit is volgens de organisatie terug te zien in een gemiddelde beoordeling van een 9.1. Topbloemen heeft dit jaar structureel aan de naamsbekendheid gewerkt met een serie spots en de branded content- samenwerking met TLC, SkyRadio en de film Soof2.
  Daarnaast is er voor bloemisten een track & trace-systeem opgezet en worden klant- en orderdata gebruikt om nog directer met de klant te kunnen communiceren. En de koppeling met Local Express om de orderaanname- en bezorgtijden nog verder te verruimen.

  Verhuizing
  Om de ontwikkelingen bij te kunnen houden en het serviceniveau verder te optimaliseren, verhuist Topbloemen per februari naar een nieuwe ruimere bedrijfslocatie van 2.500 m2.

  Bron en foto: Topbloemen