Ondernemers in het zonnetje op 16 november

Er bestaat voor alles een dag, zoals Secretaressedag, Moederdag, Dag van de Bouw. Maar er was nog geen Dag van de Ondernemer. En dat was een doorn in het oog van MKB-Nederland, die daarom de derde vrijdag van november uitgeroepen heeft tot Dag van de Ondernemer; dit jaar is dat vrijdag 16 november.

In Nederland zijn ruim 1,5 miljoen ondernemers die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor Nederland land. Ondernemers creëren immers groei, banen en welvaart, als MKB-Nederland. De organisatie vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten.

De Dag van de Ondernemer vindt plaats in de Global Entrepreneurship Week, een wereldwijd initiatief ter promotie van het ondernemerschap. In meer dan 150 landen staat in de derde week van november het ondernemerschap centraal. MKB-Nederland slaat op deze vrijdag de handen ineen met haar Belgische zusterorganisatie Unizo, de initiatiefnemer van de Vlaamse ‘Dag van de Ondernemer’. De organisatie heeft haar netwerk van brancheorganisaties, lokale verenigingen, gemeenten, Eerste en Tweede Kamerleden, bewindspersonen, kennispartners en nog vele anderen opgeroepen om op vrijdag 16 november de ondernemer in het zonnetje te zetten.

Bron en logo: MKB-Nederland

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties