Toekomstdenkers presenteren laatste Trendrede

Op dinsdagmiddag 14 januari vindt voor de tiende en laatste keer de presentatie van de Trendrede plaats in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam. Deze jubileumeditie is opnieuw gemaakt door een groep vooraanstaande toekomstdenkers.

In deze Trendrede kijken trendwatchers terug en vooruit naar het komende decennium. Ze geven de algemene lijnen aan en wijzen aan waar de veranderingen in de samenleving plaatsvinden. Zo beschrijven ze een toekomst waarin het gaat om begrippen als betekenis, verbondenheid, gelijkwaardigheid, openheid en verantwoordelijkheid. Na de lezing van de tiende Trendrede gaan de toekomstdenkers in gesprek met het publiek.

Inspirerend startpunt

De Trendrede is een initiatief van Nederlandse toekomstdenkers. Jaarlijks kaderen en clusteren ze de actualiteit en verkennen zij de wenselijke richtingen waarin de ontwikkelingen gebogen kunnen worden. De Trendrede is bedoeld als inspirerend startpunt en denkstuk dat Nederlandse bedrijven, organisaties en overheden helpt gericht over de toekomst na te denken. De toekomstdenkers van dit jaar zijn: Caroline van Beekhoff, Christine Boland, Freija van Duijne, Tom Kniesmeijer, Brian Kragtwijk, Marc de Roo, Hilde Roothart en Farid Tabarki. De laatste Trendrede op 14 januari begint om 17.30 uur.

Bron en foto’s: Trendslator/Hilde Roothart

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties