Onderzoek Chrysal: voordelen snijbloemenvoeding niet bekend

Een groot onderzoek onder consumenten, uitgevoerd door Q&A in Europa in opdracht van Chrysal, laat zien dat consumenten verwachten dat bloemen minstens acht dagen mooi blijven. Snijbloemenvoeding is volgens Chrysal hiervoor essentieel, maar uit het onderzoek blijkt ook dat consumenten niet op de hoogte zijn van de voordelen van deze voeding.

Om de voordelen van voeding onder de aandacht te brengen introduceert Chrysal twee nieuwe en verbeterde soorten snijbloemenvoeding, waarbij grote voordelen en resultaten ervan duidelijk vermeld staan op de verpakking. Chrysal Better Bloom is speciaal ontwikkeld voor bloemisten en Chrysal Supreme voor supermarkten en boeketmakers.

Het onderzoek, dat is uitgevoerd onder 8.000 respondenten, laat zien dat 91% van de consumenten bij aankoop van bloemen versheid het belangrijkst vinden. Ook verwachten ze dat bloemen minstens 8 dagen mooi blijven. Om te kunnen voldoen aan deze verwachtingen is het volgens Chrysal belangrijk dat snijbloemenvoeding wordt gebruikt. Het blijkt echter dat slechts 54% (Europees gemiddelde) van de respondenten consistent het sachet snijbloemenvoeding gebruikt wat aan het boeket is bevestigd. Veel consumenten zijn niet bekend met de voordelen van snijbloemenvoeding. Als de consumenten weten dat de voeding ervoor zorgt dat hun bloemen langer mooi blijven, geeft 85% aan dat ze vaker het zakje gaan gebruiken.

Bron en foto’s: Chrysal

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties